header-bild
Customfitting

För första gången på länge så kommer Hylliekrokens golfcenter att genomföra professionella customfittings. Att göra en customfitting på sina golfklubbor är något som blir vanligare och vanligare och med all rätt. Golf är redan svårt och med fel klubbor i händerna kan det bli ännu svårare men med rätt klubbor i handen kan vi göra den svåra sporten lite lättare! Du skulle väl aldrig köpa ett par skor utan att prova dem för att se om dem passar. Samma filosofi har vi med klubbor. Vi erbjuder full utprovning på alla nya klubbor som du köper, allt från puttern upp till drivern. Vi har alla möjligheter med fulla demokit från leverantörerna, teknik i form av GC Quad samt väldigt kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt!

Du är nu varmt välkommen hit till Hylliekrokens golfcenter för att göra en custom fitting på dina nya klubbor. Hos oss kan du testa allt från Cobra, Titleist, Taylormade, Ping och Callaway!

Du kan både komma in spontant så gör vi en i mån av tid men bäst är om du bokar en tid så går vi igenom vad du behöver och fixar din nya drömklubba. En custom fitting kostar 600kr som dras av vid köpet. Vi använder oss av Foresight sports GC Quad vilket gör att vi kan mäta allt som händer med klubban och bollen vilket gör att vi inte lämnar något åt slumpen.

För att boka en tid klicka här eller ring oss på 040-161850 så bokar vi in en tid åt dig.

Hur går då en customfitting till?