slider bild

Demodagar februari-mars!

Här nedan ser våra aktuella demodagar för februari och mars månad! Vill ni boka en tid så är det bara att skicka ett mail med namn, telefonnummer, önskad tid samt vad ni vill fokusera på så vi kan planera er tid på bästa möjliga sätt! Mailet skickar ni till info@hylliekrokensgolf.se

Den 19 februari mellan 10:00-14:00 har du möjligheten att testa nya Paradym serien! Jon Rahm satte den i bagen och har redan vunnit två gånger med den så kom till oss och se vad den kan göra för ditt spel!

Varmt välkomna att testa Titleist alla produkter! Deras nya TSR driver har fått ett stort genomslag på de stora tourerna så varför inte testa själv varför den är den mest spelade driver på touren? Förutom driver kommer ni självklart även kunna testa T-serien på järnen, Vokey SM9 och mycket annat!

Kom till oss den 9 mars och testa samma driver som t.ex. Rory McIlroy och Tiger spelar med. Nya Stealth2 har gjort succé på tourerna och snabbt åkt ner i många spelares bagar! Förutom Stealth2 har ni även möjligheten att testa nya P-serien med järnklubbor!

Den 16 mars kommer Cobra till oss med otroligt många nya produkter! Förutom deras nya stekheta Aerojet serie kommer du även kunna prova deras helt nya players järnklubbor King tour, King CB och King MB. Helt fantastiska produkter som ni bara måste testa!