slider bild

Följ vår resa på instagram!

Som ni säkert vet så är vår stora resa i full gång. Butiken har precis grundmålats och blir färdig målad på fredag den 13/1 vilket innebär att vårt nya golv kan läggas och vi kommer ytterligare ett steg närmare vår nyöppning! För att inte missa något som händer följ oss på våra sociala medier @hylliekrokensgolfcenter.

Vår träningsverksamhet har dragit igång och dem första privatlektionerna har hållits! Tider för privatlektioner hos Nicolaj finns ute på Bokadirekt så gå in och boka din lektion redan idag. Magnus startar med sina privatlektioner den 26/1 efter att ha varit ute och tävlat!

Anmälan till nybörjarkurs en helg, juniorträning och knatteträning är live! Klicka in på följande länk för att komma till vår bokingssida på bokadirekt! Klicka här

Vi har skapat en ny instagram till vår träningsverksamhet! På detta kontot så kommer vi lägga upp allt som rör våra privatlektioner, kurser, junior- och knatteträningen. Vill ni hålla er uppdatterade gör ni bäst i att följa @hylliekrokentraningsverksamhet på Instagram!