header-bild
Träningsverksamhet

Våra hemsidor är under uppbyggnad!

Med start 1a januari 2023 kommer Hylliekrokens träningsversamhet att drivas i egen regi.


Vi kommer att renovera våra 2 studios. Vår teknik vi kommer att jobba med är QCquad. QCquad är den bästa launchmonitorn på marknaden som gör att du kan få exakta värden på både boll och klubba. Denna tekniken kommer självklart att ingå i samtliga studiolektioner och customfittings. Vi kommer också att använda våra QCquads till wedge och putterträning/customfittings. Värmen i studiona kommer uppgraderas. Vi kommer att ha demo kit ifrån de 5 största varumärkena på marknaden för att utföra custumfittings. Vi kommer att jobba med följande varumärken. Titliest, Cobra, Ping, Callaway och Taylormade.

Vår tränarstab består utav Magnus Persson Atlevi och Nicolaj Jacobsen.
Magnus har tävlat/spelat med 9 världsettor genom åren. Jack Nicklaus, Johnny Miller, Seve Ballesteros, Jose- Maria Olazabal, Greg Norman, Vijay Singh, Ian Wosnam, Bernard Langer och Sir Nick Faldo. Årets mästare I PGA Professional Championship 2022. 1983 – 2009 Tävlat internationellt i dryga 600 tävlingar, varav 250 st på European Tour numera DP World Tour. 2009-2011 Högre tränarutbildning PGA, därefter tränare på bl.a Lunds Akademiska / Kvarnby / PGA Sweden National. 2016 -Tävlar på Legends Tour (Senior European Tour). Under december månad kommer vi att öppna upp för bokningar för 2023.

Vi är glada att Nicolaj finns i vårt team 2023. Nicolaj har varit tränare sedan tidigt 90-tal och varit aktiv på Hylliekroken sedan våren 2020 och är ett välkänt ansikte på anläggningen.
Vi kommer preliminärt att öppna våra nya studios för privatlektioner 15/1-23.
Vi kommer att öppna upp vårt bokningssystem i december månad. För mer information kontakta Ian på ian@hylliekrokensgolf.se
Följ med under vår ombyggnation på våra sociala medier @hylliekrokensgolf