header-bild
Verkstad

Greppkampanj! Vi bjuder på vart 5e grepp och ni betalar inget för arbetet!

Köpa nytt eller fräscha upp? Det är den stora frågan. Oavsett vilket alternativ du väljer så kommer vi att kunna erbjuda förstklassig service! Dina klubbor är det viktigaste i spelet då det blir svårt att spela utan dem så varför inte visa dem lite kärlek efter allt spel och träning. 

Vi erbjuder:

Omgreppning

Att greppa om en klubba är det vanligaste inom verkstadsarbetet. Att få nya grepp på sina klubbor är som att få nya däck till bilen, det är helt fantastiskt. När greppen bör bytas skiljer väldigt mycket men om du känner att klubban börjar glida i handen eller att du behöver hålla extra hårt så är det hög tid att komma in och byta dem. Vi har ett stort sortiment på olika grepp så det finns något för alla.

Limma lösa klubbhuvuden

Att ett klubbhuvud lossnar från skaftet är ett rätt vanligt fenomen och kan bero på väldigt många olika faktorer. Om du märker att ditt huvud inte sitter helt fast slå inte med klubban då skaftet kan ta skada. Kom in med klubban till oss så limmar vi om den och den är redo att slå med efter ca 24h igen!

Förlänga/ Korta 

Att förändra längden på sina klubbor kan man göra av många olika skäl och det finns inte direkt något rätt eller fel. Vi kommer att kunna erbjuda både förlängning och kortning av klubbor hos oss. Vid en förlängning så limmas en plugg i toppen av skaftet vilket gör att klubban behöver torka i ca 24h innan den kan slås med. Att korta en klubba går snabbare än så då inget mer än greppet behöver torka innan klubban kan slås med igen.

Kontrollera och ändra loft, lie och svingvikt

Många av dem nya klubborna är smidda och otroligt mjuka vilket gör att loft och lie kan förändras över tid. Även icke smidda klubbor kan ändra loft och lie men detta är inte lika vanligt då dessa är mycket hårdare i materialet. Känner man att en klubba inte presterar lika bra som en annan i ditt set behöver det inte bero på din sving utan det kan sitta i materialet. Mycket träning på rangemattor ändrar snabbt en klubbas lie och loft. Kom in till oss med dina klubbor så kontrollerar vi att allt står rätt till. Vi bockar givetvis dina klubbor till ditt önskemål. Vill du ha 2 grader starkare loft så fixar vi detta om det är möjligt! Svingvikt är en annan sak och många av proffsen har stenkoll på detta medans vi glada amatörer knappt hört talas om det. Vi kan genomföra kontroller på detta och eventuellt förändra den efter dina önskemål.

Skaftbyte

Har du knäckt en klubba som du håller kär och inte vill köpa en ny? Vi byter skaftet på den så att du kan fortsätta ha den i bagen! Vi genomför skaftbyte både på metalwoods och järnklubbor. 

Spikbyte

Har du ett par gamla skor med spikar som du tycker om som kanske behöver lite kärlek? Att halka i en golfsving är något av det tråkigaste som finns så varför inte lämna in ditt par till oss så byter vi dina spikar och greppet under kommer att kännas som nytt igen. 

Sleevebyte

Har du hittat ditt drömskaft och precis köpt en ny klubba där det skaftet inte fanns som alternativ? Lämna in ditt skaft hos oss så byter vi sleeven på den så att den passar i din nya klubba. Detta går inte att göra med alla skaft eller sleeves men kom in och prata med oss så kan vi ge dig svaret.

Har ni några frågor eller funderingar om någonting så tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er!

Info@hylliekrokensgolf.se

040-161850