Hylliekrokens träningsverksamhet

– Välkommen till våra nya träningsverksamhet.

Vi på Hylliekroken strävar efter att hjälpa
dig att bli en bättre spelare och att ha roligare med din
golf oavsett om du är nybörjare eller en mer avancerad spelare.

Vi har nu öppnat upp vår lektionsverksamhet för er!

Nedan hittar ni våra olika alternativ på privatlektioner och kurser. Våra tränare Magnus Persson Atlevi och Nicolaj Jacobsen är redo för att ta emot er redan idag så vill ni boka en lektion, köpa ett paket eller gå en kurs så klicka på någon av flikarna här nedan för att komma vidare och läsa mer om vad som erbjuds och för att komma till bokningssidan.

Privatlektionerna kommer att utgå från våra 2 nyrenoverade studios med den senaste tekniken i form av GCquad men givetvis kommer det även hållas putt- och närspelslektioner nere på våra övningsområden.

Privatlektion

Våra privatlektioner är här! Ni kan nu boka era privatlektioner med våra tränare Magnus Persson Atlevi och Nicolaj Jacobsen och även köpa era lektionspaket för att förbereda er på bästa sätt inför den kommande säsongen.

Kurser

Våra kurser är nu här! Vi kommer att erbjuda allt från nybörjarkurser till olika tematräningar vilket innebär att där finns en kurs för alla! Vi kommer att erbjuda flera olika former av nybörjarkurser så att alla som vill ska kunna komma igång med golfen och få den bästa möjliga starten.

Customfitting

Hylliekrokens golfcenter kommer nu att genomföra professionella customfittings för första gången på länge. Vi lämnar inget åt slumpen utan allt som ni slår kommer att redovisas och ni kommer att få alla verktyg för att vi ska hitta klubban som passar just dig! 

Junior

Vi kan stolt presentera vår nya juniorverksamhet! Vår juniorverksamhet kommer att genomföras i samarbete med Skånes Golfförbund vilket vi är väldigt stolta över!

Våra tränare

Magnus Persson Atlevi, Nicolaj Jacobsen

& Jesper Andreasson

Läs mer