Hylliekrokens träningsverksamhet

– Aktuella kurser:

  • Juniorträning med Jesper, start 26/2
  • Avrostningskurs med Magnus, start 9/3
  • Avrostningskurs med Nicolaj, start 20/3 18-19
  • Påsklovsläger med Jesper, start 25/3
  • Gröntkortkurs med Jesper 10-21 år, start 25/3

Vill du hellre ta en privatlektion finns där gott om tider, scrolla ner lite så blir du guidad in till bokningssidan

Har du frågor eller funderingar kontakta oss på 040-161850 eller info@hylliekrokensgolf.se

Nedan hittar ni våra olika alternativ på privatlektioner och kurser. Våra tränare Nicolaj Jacobsen,

Jesper Andreasson och Magnus Persson Atlevi är redo för att ta emot er redan idag så vill ni boka en lektion, köpa ett paket eller gå en kurs så klicka på någon av flikarna här nedan för att komma vidare och läsa mer om vad som erbjuds och för att komma till bokningssidan.

Privatlektionerna utgår från våra 2 studios med den senaste tekniken i form av GC Quad men givetvis kommer det även hållas putt- och närspelslektioner på våra övningsområden.

Privatlektion

Boka era privatlektioner med våra tränare Nicolaj Jacobsen, Jesper Andreasson samt Magnus Persson Atlevi och även köpa era lektionspaket för att förbereda er på bästa sätt inför den kommande säsongen.

Kurser

Vi erbjuder allt från nybörjarkurser till olika tematräningar vilket innebär att där finns en kurs för alla! Utöver detta erbjuder vi också flera olika former av nybörjarkurser så att alla som vill ska kunna komma igång med golfen och få den bästa möjliga starten på sina egna villkor.

Junior

Vår juniorverksamhet kommer att genomföras i samarbete med Skånes Golfförbund vilket vi är väldigt stolta över! Vi erbjuder veckoträning, läger och mycket mer!

Customfitting

Hylliekrokens golfcenter genomför nu professionella customfittings för första gången på länge. Vi lämnar inget åt slumpen utan allt som ni slår kommer att redovisas och ni kommer att få alla verktyg för att vi ska hitta klubban som passar just dig! 

Våra tränare

Jesper Andreasson, Nicolaj Jacobsen

& Magnus Persson Atlevi

Läs mer